Wednesday, January 6, 2010

..hangat-hangat TAIK AYAM..!!..

..korang penah dengar tak orang selalu cakap.. ”hangat-hangat taik ayam”? ..haa..aku la tuh! Aku tak penah la pulak rasa taik ayam tu panas ke sejuk.. tapi perumpamaan tu boleh laa digunakan untuk aku.. Masa mula-mula nak tulis blog ni dulu..beriya-iya.. punya la bersemangat membara.. berkobar-kobar.. konon-kononnya nak asah balik bakat menulis laa.. nak kongsi kisah suka-duka laa.. sudahnya? ..hampehhh.. 3 bulan je tahan.


Takpe.. ni tahun baru.. so azam pun baru.. dengan penuh tekad dan semangat aku akan mula menulis balik.. jeng..jejengg.. tak tau laa untuk berapa bulan yang akan datang.. kita tunggu je laa..


Hari ni dah 6hb.. ingat nya 1hb Jan hari tu nak start menulis tapi kesuntukan masa yang amat sesangat.. banyak urusan keluarga yang nak diselesaikan.. maklumlaa.. rakyat dah bertambah.


Fuhh..banyak nak citer ni.. maklumlaa dekat 10 bulan punya citer nak di story kan.. Tapi takpe.. kita relax dulu.. jap gi sambung.. emm.. ntah bila laa jap lagi tuhhh..

3 comments:

  1. Memang hangat-hangat taik ayam. Ni dah lebih sebulan tak update blog nih!

    ReplyDelete
  2. ..hihihikkk.. tu laa pasal..! ko pon sama...

    ReplyDelete
  3. Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

    ReplyDelete